Menu

Op Maison Viridi schrijf ik over duurzaam & bewust leven, huisgemaakte (vegan) recepten van lokale producenten en mijn persoonlijke leven. Daarnaast ben ik beschikbaar als freelance social media adviseur. Ik kan jou helpen om online beter zichtbaar te worden. Ook kan ik je helpen op een positieve manier op te vallen. Zodat jij de juiste doelgroep weet te bereiken!

Maison Viridi durft tegen de stroming in te zwemmen. Mijn opdrachten probeer ik dan ook op een creatieve manier te benaderen. Daarbij denk ik graag buiten de gebaande paden.

  • Gespecialiseerd in online communicatie & social media
  • Passie voor lokaal en eerlijk geproduceerd voedsel
  • Werkt graag met duurzame en sociale ondernemers

Wil je weten wat ik precies voor je kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een gratis social scan aan! Bij een social scan bekijk ik jouw website en social media van top tot teen. Daarna geef ik je direct een aantal concrete tips en verbeterpunten mee. Gewoon, gratis! Je kunt daarna beslissen of je verder in zee wilt gaan met mij als freelance social media adviseur.

Social media manager

Opzetten van een social media strategie

Of het nu gaat om het het opzetten van je socials. Of om het beter zichtbaar maken van je bestaande kanalen. Ik help jou met een heldere social media strategie jouw doelen te halen! Op basis van jouw wensen maak ik een duidelijke social media strategie waar je simpel zelf mee aan de slag kan.

Beheer van jouw social media

Als je merkt dat je zelf weinig tijd hebt om je socials bij te houden. Óf wanneer je je even helemaal wilt focussen op je core business. Dan kan ik je helpen bij het beheren van jouw socials! Al met een paar uur per week kan ik jou helemaal ontzorgen.

Content planning en content creëren

Ben je even het overzicht kwijt over al je social content? Geen nood! Ik help je een overzichtelijke content planning te maken. Op die manier heb je je social content weer snel op de rit. Ook kan ik je helpen bij het maken van je content.

Communicatieadvies

Schrijven van blogs en webteksten

Ik kan je adviseren hoe je jouw bestaande teksten kan verbeteren. Of ik kan je helemaal ontzorgen door website teksten en blogs voor je te schrijven. Maar net waar je naar op zoek bent!

Formuleren van een heldere boodschap

Helder, direct en duidelijk. Dat is mijn manier van communiceren. Ik kan jou helpen om op die manier de juiste boodschap op het juiste publiek af te stemmen. Mét een passende tone of voice. Of het nu gaat om het schrijven van je nieuwsbrief, een projectplan of een beleidsvoorstel. Ik zorg dat de boodschap helder en duidelijk is.

Opstellen van een overall communicatiestrategie

De juiste doelgroep bereiken is soms lastig. Ik kan je helpen om jouw doelgroep in kaart te brengen. Met een duidelijke doelgroep analyse zorg ik dat jouw algehele communicatiestrategie aansluit op het juiste publiek. Zodat jij met al je kanalen je doelgroep de juiste doelgroep aanspreekt!

Project manager

Aansturen van een projectteam

Zoek je iemand om één of meerdere projecten te coördineren? Ik help je graag! Met een informele manier van communiceren en een gestructureerde aanpak zorg ik dat jouw projectteam snel aan de slag kan.

Duidelijke afstemming met stakeholders

Niets vervelender dan alleen maar in lange overleggen zitten. Toch wil je al je stakeholders op de juiste manier bij je project betrokken houden. Met regelmatige updates én vergaderingen met een duidelijke agenda, zorg ik dat stakeholders juist geïnformeerd blijven. Zodat er ook tijd overblijft om aan je project te werken!

Projectplanning, doelen en strategie

Heb je hulp nodig om een heldere projectplanning op papier te zetten? Of lukt het je niet helemaal je doelen en strategie duidelijk te krijgen? Samen met jou zorg ik dat jouw project een vliegende start maakt!

Journalist & spreker

Artikelen, interviews & recepten

Ik ben van nature ontzettend nieuwsgierig en heb van jongs af aan een passie voor schrijven. Dat ik journalistiek ging studeren was dan ook geen verrassing voor velen. Met veel plezier werk ik zowel aan uitgebreide artikelen en interviews, als aan het zo aantrekkelijk mogelijk beschrijven van recepten.

Opinie & columns

Of het nu gaat over nieuws en actualiteit. Of over iets wat er in mijn privé leven gebeurt: ik schrijf over alles. Daarbij vind ik het soms heerlijk om de verhoudingen op scherp te zetten en een discussie op gang te brengen. Ik ben bijvoorbeeld beschikbaar als columnist voor een vaste rubriek of als freelance schrijver van opinie stukken.

Spreker & presentator

Tijdens mijn lezingen en presentaties probeer ik het publiek volledig op te laten gaan in mijn verhaal. Vol enthousiasme kan ik je alles over vertellen over de onderwerpen burn-out, duurzaamheid en bewust leven. Maar ook andere onderwerpen zijn bespreekbaar natuurlijk!

maison viridi online marketing, communicatie en freelance social media advies
Kirsten, freelance social media adviseur

Mijn werkwijze

In nauw overleg met jou als opdrachtgever bepalen we per opdracht heldere doelen, een duidelijke planning en een bijpassend plan van aanpak. Zodat voor ons beide de verwachtingen van tevoren helder zijn.

Ik ben in mijn communicatie eerlijk, open en direct. Op die manier weten we allebei waar we aan toe zijn. En dat zie je ook terug in mijn manier van werken.

Als communicatie en social media expert weet ik als geen ander dat de online wereld 24 uur per dag, 7 dagen per week door gaat. Ik ben dan ook flexibel in mijn uren.

Op dit moment heb ik ruimte in mijn agenda voor nieuwe opdrachten. Dus neem gerust contact met mij op als je je online zichtbaarheid wilt verbeteren!

Recente projecten: