Menu

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Welkom bij Maison Viridi! We streven ernaar om je de best mogelijke winkelervaring te bieden. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, helpen we je graag verder volgens ons retourbeleid.

1. Defect of beschadigd product:

Indien het geleverde boek bij aankomst defect of beschadigd blijkt te zijn, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op via webshop@maison-viridi.com. We zullen je voorzien van instructies voor het retourneren van het beschadigde product. Zodra we het defecte of beschadigde product hebben ontvangen, sturen we je kosteloos een nieuw exemplaar toe.

2. Retourneren om andere redenen:

Als je om andere redenen dan defect of schade een aankoop wilt retourneren, dien je binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen via webshop@maison-viridi.com. Houd er rekening mee dat we alleen retourverzoeken accepteren voor producten die ongeopend, ongebruikt en in originele staat verkeren. De kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

3. Terugbetaling:

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd op eventuele schade of gebruik, zullen we overgaan tot de terugbetaling. De terugbetaling zal worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar is op je rekening, afhankelijk van de verwerkingsperiode van je bank.

4. Uitzonderingen:

Houd er rekening mee dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die zijn gepersonaliseerd, gebruikt of niet in originele staat verkeren, tenzij ze defect of beschadigd zijn bij ontvangst.

5. Contact:

Voor retouraanvragen, vragen of opmerkingen over ons retourbeleid kun je contact met ons opnemen via webshop@maison-viridi.com.